Arkitekterne-GV Danske & Canadiske fuldtømmerhuse
Kursus Fritidshuse

Profil

Arkitekterne-GV
er en side omkring fremstillingen affritids- og helårshuse i håndlavet rundtømmer, efter urgamle byggeprincipper. Vi har dog valgt at dække de lidt mere moderne værktøjer såsom motorsave og slibemaskiner. Vores kvalifikationer til rådgivning omkring byggelse af rundtømmerhuse har vi fået gennem meget studering i området.

Der er mange valgmuligheder, såsom standardhuse eller kundespecifikke huse i håndlavet rundtømmer. Husene kan sælges som medbyg eller nøglefærdige, og kan fås med flere forskellige hjørnesamlinger.

Arkitekterne-GV ligger vægt på høj kvalitet, og i vores erfaring produceres helårshusene oftes af vores i Canada (Pacific Log Homes). Denne producent kan man ikke gå helt galt i byen med.
Byggepladsen
Til huse bør der kun benyttes træ af 1. kvalitet, til fritidshusene anvendes der dansk træ, mens helårshusene er bygget af canadisk træ.

Vi mener et rigtigt bjælkehus er et håndlavet rundtømmerhus med en massiv trævæg der udgør både inder- og ydervæg. Arkitekterne-GV adskiller sig derfor fra de fleste blogs på markedet der enten skriver om bjælkehuse med isolering og indervægge eller fabriksopskåret tømmer.


Kontakt os for yderligere information enten via telefon eller e-mail:
billedgalleri

Arkitekterne-GV
Østerbukken 12
Trend
2837 Aalestrup


post@arkitekterne-gv.dk